Ευχές για το 2022

Επιστολή – Πρόσκληση υποψηφιοτήτων
20 Ιανουαρίου 2022
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021 ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
7 Φεβρουαρίου 2022
Επιστολή – Πρόσκληση υποψηφιοτήτων
20 Ιανουαρίου 2022
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2021 ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ
7 Φεβρουαρίου 2022
Show all

Αγαπητά μέλη,

Εκ μέρους του ΔΣ του συνεταιρισμού μας σας εύχομαι να υποδεχθείτε τις Άγιες ημέρες με υγεία και οικογενειακή ευτυχία και το 2022 να είναι για όλο τον κόσμο καλύτερο και απαλλαγμένο από την υγειονομική μάστιγα της πανδημίας.

Ο ΙΚΑΡΟΣ Συν. Π.Ε. το τρέχον έτος, αφενός επηρεασμένος από τις επιπτώσεις της πανδημίας και την αδυναμία αποτελεσματικής επικοινωνίας με τα μέλη,  αφετέρου από την μη ανταπόκριση του ΥΕΘΑ στην πρόταση επανασύνδεσης του συνεταιρισμού με το ΜΤΑ, σε ότι αφορά την διαδικασία παρακράτησης της ετήσιας συνδρομής, περιορίσθηκε  στην υλοποίηση των προγραμματισμένων αναγκαίων δράσεων και την διαχείριση των τρεχουσών υποθέσεων των τριών προγραμμάτων. Λεπτομέρειες διατίθενται στην ιστοσελίδα μας www.osmosa.gr με ανάλυση ανά πρόγραμμα. Επίσης οι εμπλεκόμενοι σε αυτά θα λάβουν ξεχωριστά ενημερωτικά μέσω ηλ. Ταχυδρομείου, η ταχυδρομικά όσοι δεν έχουν δηλώσει ηλεκτρονική διεύθυνση.

Αρχές του 2022 θα γίνει η ετήσια τακτική ΓΣ όπου θα γίνουν ταυτόχρονα και εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ για την επόμενη τριετία. Παρακαλείσθε να θέσετε υποψηφιότητα για τα όργανα διοικήσεως έως και 10 Ιανουαρίου αποστέλλοντας την επιθυμία σας μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία στο www.osmosa.gr   osmosa.ikaros@gmail.com

Τα μέλη του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού σας εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ένα καλύτερο 2022 με υγεία.