Εκλογές 2019

Λαχειοφόρος Αγορά – Όροι και προυποθέσεις
20 Δεκεμβρίου 2018
Το έργο της τριετίας
20 Δεκεμβρίου 2018
Show all

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη του Ικάρου, στο πλαίσιο της επικοινωνίας και ενημέρωσης σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

  1. EKΛOΓΕΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τον Δεκέμβριο συμπληρώνονται τρία χρόνια από την εκλογή της πρώτης αιρετής διοικήσεως του συνεταιρισμού μας. Σύμφωνα με το νέο καταστατικό, πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες εκλογής νέων οργάνων διοίκησης. Παρακαλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτές όχι μόνο σαν ψηφοφόροι, αλλά και σαν υποψήφια μέλη του ΔΣ και του ΕΣ. Κατόπιν αυτού έχουν προγραμματισθεί οι παρακάτω δράσεις:

     α. Yποβολή μέχρι 25 Δεκεμβρίου αίτησης υποψηφιότητας στα γραφεία του Ικάρου, ή με email, ή με fax, συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα  (μισή σελίδα με φωτογραφία) με την διευκρίνηση υποψηφιότητας για το ΔΣ ή το ΕΣ, και  υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβαν γνώση του καταστατικού και του ΚΟΛ του Ικάρου Συν. Π.Ε

         β. Ενημέρωση των μελών για τους δηλώσαντες υποψηφιότητα μέσω της ιστοσελίδας μας, και έκδοση σχετικής ανακοίνωσης στην Ηχώ των Αιθέρων του Ιανουαρίου.

γ. Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. διεξαγωγής αρχαιρεσιών στις 10 Φεβρουαρίου 2019 (1η ΓΣ),  με δεύτερη στις 17 Φεβρουαρίου και Τρίτη και τελική στις 24 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Κυριακή 10.00  στην αίθουσα του Αεροδικείου.

δ. Ανάληψη καθηκόντων του νέου ΔΣ και ΕΣ στις 26 Φεβρουαρίου 2019. Η ημερομηνία αυτή είναι η συντομότερη δυνατή λόγω των προβλεπομένων διαδικαστικών δραστηριοτήτων από την ισχύουσα νομοθεσία περί οικοδομικών συνεταιρισμών.

  1. ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ 2019 Στις ανωτέρω ημερομηνίες θα γίνει και η ετήσια τακτική ΓΣ με σκοπό την αποφυγή διπλής συνέλευσης και ταλαιπωρίας των μελών. Με την νέα οργάνωση του Ικάρου εντός της πρώτης εβδομάδος του Ιανουαρίου θα δημοσιευθεί ο ισολογισμός και ο απολογισμός του παρελθόντος έτους, ως επίσης και ο απολογισμός της τριετίας του απερχόμενου ΔΣ.
  2. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ 2016-2018 ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΣ. Θα δημοσιευθεί στο επόμενο φύλλο του Δεκεμβρίου της ΗτΑ και στην ιστοσελίδα της Π.Α. και του συνεταιρισμού μαζί με πληροφορίες για το πρόγραμμα Καρύστου και τρία νέα προγράμματα.

Δρ Γεώργιος Γερούλης Απτχος (Ι) ε.α

               Πρόεδρος του ΔΣ

του ΟΣΜΟΣΑ «Ο ΙΚΑΡΟΣ» Συν. Π.Ε.